Artikel Menarik

Penafian

Setelah melayari laman SHAKROIL.COM ini, para pembaca akan tertakluk pada segala penafian seperti berikut :
1) Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

2) Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan sebarang kerugian yang dialami oleh para pembaca dalam mengaplikasikan sesuatu yang dinyatakan atau tertulis di dalam sebarang artikel yang dihasilkan di dalam blog ini.

3) Jika sebarang sumber dan informasi yang terkandung dalam mana-mana artikel hasilan pemilik blog ini, pemilik blog akan mengubah, mengalih dan mungkin memadamkan artikel tersebut jika diarahkan oleh pemilik sebenar bagi sumber berkenaan.

3) SEBARANG BENTUK ARTIKEL, INFORMASI ATAU GAMBAR YANG DIMILIKI OLEH PEMILIK BLOG INI BOLEH DIGUNAPAKAI OLEH PARA BLOGGER LAIN TANPA MEMERLUKAN KATA KEBENARAN TETAPI PERLULAH DILETAKKAN PAUTAN KE BLOG INI.

4) Sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini sama ada yang membina atau menghentam dalam sesuatu adalah dipertanggungjawabkan kepada mereka sendiri. Pihak pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan segala hujah pendapat dan komen mereka tersebut.

Segala penafian yang telah termaktub bagi blog ini mungkin akan berubah mengikut keadaan situasi semasa dan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Jikalau mempunyai sebarang masalah ataupun persoalan. Sila ajukan dengan segera.
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

1 comment:

  1. memang bodoh lahh lakukan seks di dlm tandas...x de ajaran agama ke atau x de didikan ibu bapa?????????ape la nk jadi budak 2 sekarang...

    ReplyDelete