Artikel Menarik

26 July 2009

Kebosanan yang melanda diriku

Kebosanan yang makin kuat telah melanda dijiwaku.. ku terasa semacam sahaja dari mula hingga akhir.. aku bangun pon tadi sudah terlewat iaitu pada pukul 11 pagi.. lebih kurang macam waktu itu.. aku bangun lalu terus mandi.. selepas aku aku terus pergi makan.. sekarang ni aku tidak tahu hendak buat apa.. bahang kebosanan sungguh kuat melanda diriku..

Aku hendak keluar tiada transport pula kerana motor ku dalam masa 2 minggu baru siap.. PERGH! 2 minggu!!?? lama tuh.. kalau benda ini terjadi kepada anda? bagaimanakah rasa? kalau saya mungkin nak kata sedih tuh tak la sangat.. tapi sungguh bosan la.. satu kenderaan pon tidak ada.. kecuali motorsikal sahaja..

Petang ini sungguh membosankan.. ada tak rancangan aktiviti-aktiviti yang menarik sedikit? bagi menghilangkan bosan aku.. kalau tidor aku tidak mahu.. tak larat aku hendak tidur lagi.. asyik-asyik tido je.. sungguh bosan.. kekeke!

Sampai di sini sahaja.. aku pon tidak tahu hendak menulis apa lagi.. jikalau ada aktiviti-aktiviti yang best.. bagi tahulah noh!
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

No comments:

Post a Comment