Artikel Menarik

31 August 2009

Selamat Menyambut Kemerdekaan ke 52

Malaysia sudah merdeka ke 52 tuh! lama jugak kan? tetapi adakah semangat kemerdekaan itu masih ada di dalam jiwa anak-anak muda sekarang ini? Mesti ada tetapi adakah mereka mengetahui erti kemerdekaan? itu aku tidak pasti..

Apa-apa pon aku ingin mengucapkan selamat Hari Kemerdekaan ke 52 buat Malaysia untuk kepada para pembaca blogger aku ini.

Malam ini mesti disambut dengan biasa dan hormatnya kerana Merdeka pada tahun ini dibulan Ramadhan. Jadi janganlah anda terlebih enjoy dan berseronok sampai tidak ingat dunia noh! kekeke! bukan apa, tadi aku tengok ramai yang hangging out malam-malam nie, entah gi terawih entah tidak aku tidak tahu..
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

10 comments:

  1. haha..ada gak yg kuar punya la smangat kunun nk gi sambut mrdeka la...padahal nk gi dating ckp jela..punya la smangat nk sambut merdeka (kununnya) smpai trawih pon brtrabur..isk3...

    ReplyDelete
  2. @imHepPie - tuh la pasal.. mcm2 style dok ada plak tuh..

    @mknace - salam kemerdekaan juga.. :D

    ReplyDelete
  3. am here too...have trouble leaving a message on the shoutbox...thanks for coming by....:)

    My Life's Perception and Inspiration

    ReplyDelete
  4. @hanc - merdeka jugak!

    @minTanG_teLip2 - camat merdeka!

    @Hazzy Ishak - merdeka! smngat btol kamu..

    ReplyDelete
  5. salam merdeka jugak... mood merdeka masih ada hingga 16 september ni.... (^__^)

    ReplyDelete
  6. @Faarihin - lama jugak mood merdeka ko eh..

    ReplyDelete