Artikel Menarik

21 January 2011

Potong Stim Betul La...

AMARAN : Tajuk ini tak bermakna isi kandungan di dalamnya mengandungi unsur lucah habis, seksi teramat, 18SX sahaja, gadis seksi, dara terlanjur, video 3gp ataupun perkara-perkara yang kurang sihat untuk tuntutan umum! Jadi mari kita sambung cerita tajuk ini.

Pernah tak korang tengah syok layan baik punya buat sesuatu tiba-tiba tergendala dek gangguan tak diundang, gerenti... POTONG STIM BETUL LA...

1) Tengah berselera makan separa gelojoh tetiba tergigit lidah atau terkunyah buah pelaga ataupun bunga lawang. Memang best tak ingat la time tuh!

2) Ketika tengok live bola sepak dan di saat-saat nak menjaringkan gol ada pulak gangguan siaran. Rasa macam nak hempuk je TV.

3) Setelah beratur panjang kat mesin ATM dan tatkala tiba gilaran korang mesin itu kehabisan duit maksudnya OUT OF SERVICES!

4) Ghairah nak ngorat awek staf baru kat opis ataupun di mana-mana tempat kerja tetapi bila ditanya nama dia terus jawab yang dia baru khawin semalam sebelum lapor diri bekerja.

5) Tengah dok syok layan cuti bersama keluarga di pusat peranginan bos panggil bekerja kerana kes-kes emergency!

6) Kompeni baru umumkan bonus enam bulan hujung tahun, bini pulak tipon ngadu peti ais, mesin basuh danperabot dah tahap boleh dilupuskan. Maknanya suruh beli baru la tuh!

7) Tengah rilek menonton wayang dan dah setengah jalan tayangan baru sedar takde sari kata.

8) Baru nak ajak awek berdating, tetiba maknya call nak datang dari kampung.

9)
Tengah syok layan awek cun kat Facebook bos sergah dari belakang! Terlompat korang dibuatnya!

10) Beli baju berjenama yang mahal tetiba berselisih ngan pendatang asing... eh, sama pulak baju dia ngan aku.

Jadi, kalau perkara ini berlaku kat korang! Memang korang akan feedup buat seketika dan tension teramat. Ada sesetengah sampai terguling-guling terkejut dan tekanan! HAHA! Jadi sebelum buat kerja yang korang rasa amat penting! Cover line dulu tau! HEHE!
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

4 comments:

  1. memang pun..potong line tul..sokong3333

    ReplyDelete
  2. ehehee..
    tergelak baca entry awak ni :)
    tapi ade betulnyela.

    ReplyDelete
  3. @misyamissyou - haha.. mmg potong stim habis!

    @dina darwina - dimana-mana2 ada potong stim! hehe!

    @Awek Tocang - nk trgelak eh? gelak je.. :P

    ReplyDelete