Artikel Menarik

16 December 2011

Usia Sudah Meningkat

Semakin lama semakin usia kita meningkat, sama seperti aku iaitu hari ini genapnya tahun hari kelahiran aku ** tahun dan aku merasakan diri aku semakin tua dan semakin meningkat usia.

Aku bersyukur kepada Allah S.W.T. kerana memanjangkan hayat hidupku kerana aku masih terus bernyawa di bumi yang fana ini untuk belajar erti kehidupan yang sebenar dan pelbagai-bagai perkara aku lalui. Kadang-kadang aku terjatuh dan kadang-kadang aku bangun terus berlari tanpa henti.

Terima kasih juga kepada rakan sebaya serta kawan-kawan yang setia memberikan kata ucapan kepadaku dengan messages tanpa merisaukan kredit dipotong oleh syarikat telekomunisi walaupun hanya beberapa sens sahaja dan juga di alam maya tanpa sepadan ini seperti memgucapkan hari jadi di dalam Facebook.

Selagi lagi aku ucapkan terima kasih...

Yang paling penting sekali kepada keluargaku kerana malam ini berbagai-bagai resepi menarik yang terhidang terhadapku seperti apa? Itu tidak boleh ku beritahu kerana kemungkinan besar anda nak sikit... HEHE!

Dan kepada manusia lain selain daripada aku mempunyai tarikh hari lahir yang sama aku ucapkan Selamat Hari Lahir buat anda!!! Siapakah itu? Semua orang yang mempunyai tarikh lahir pada 16 Disember 2011 dan ada seorang rakan aku yang belajar di tempat yang sama dan duduk di dalam kelas yang sama juga iaitu digelar Rafi.

Apa-apa pun, doakan aku dipanjangkan hayat supaya dapat terus berbakti... amin...
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

No comments:

Post a Comment