Artikel Menarik

27 October 2012

Semester Yang Sibuk

Semester ini merupakan semester 5 iaitu tahun ke 2 aku di Politeknik Seberang Perai (PSP) yang mmepunyai pelbagai dugaan  serta memerlukan perancangan yang rapi supaya kesibukkan itu tidak menganggu sangat rutin harian hidupku ini.

Pelbagai benda kena lakukan seperti melakukan proposal projek serta ditambah dengan kuiz, tugasan, serta ujian malahan peperiksaan akhir akan timbul kelak.

Diwaktu semester ini juga aku mengambil MUET (Malaysian University English Test) dan aku telah lepas fasa Speaking dan nanti merupakan Fasa untuk Listening, Reading and Writing. Diharapakan aku mendapat keputusan MUET dengan cemerlang sekali walaupun aku rasa kekadang aku tidak mampu tetapi aku tidak akan berputus asa.

Ditambah pulak dengan kumpulan proposal projek aku telah layak untuk menyertai MyInovasi2012 iaitu berid MY-ZUT1-0923 iaitu dengan melakukan proposal yang bertajuk Mesin Pencuci Botol Kaca dan telah memang di Zon Utara dan akan berlawan di Dewan Zaa'ba, Kementerian Pengajian Tinggi di Putrajaya pada hujung bulan November ini pada tahun 2012.

Diharapkan segala usaha dan penat lelah aku pada semester ini adalah membuahkan hasil yang lumayan dan aku berdoa tiada cacat cela akan berlaku sepanjang aku menjalan semester yang agak sibuk ini sebelum aku melangkah ke semester akhir pada semester selanjutnya iaitu semester 6 dan merupakan semester terakhir aku di Politeknik Seberang Perai (PSP) sebagai pelajar Diploma Kejuruteraan Mekanikal. Lagi beberapa minggu lagi telah masuk waktu Peperiksaan Akhir bagi semester 5 aku ini dan sebanyak 4 daripada 10 subjek yang aku belajar masuk di dalam peperiksaan ini.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar... Amin...
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

9 comments:

 1. Tahniah bro layak ke MyInovasi2012 ....

  ReplyDelete
 2. Нi, аll is goіng niсеly hеre and ofcouгsе еvery one
  іs sharing infоrmаtion, that's actually fine, keep up writing.

  Check out my web page; V2 Cigs review

  ReplyDelete
 3. Amazing things hегe. ӏ'm very satisfied to peer your post. Thanks so much and I am looking forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?

  my weblog www.sfgate.com

  ReplyDelete
 4. Greetings! I've been following your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to say keep up the excellent job!

  Here is my website :: Waronthehorizon.Net

  ReplyDelete
 5. These are tгuly gгeat idеaѕ in concernіng blogging.
  You have touсhеd ѕоme good things heгe.
  Аny wау keep up wrinting.


  Loοk into my blog: http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete