Artikel Menarik

23 April 2010

Tanda Rakan Sebilik Anda Adalah Alien

Cuba korang renung dan tenung gerak laku kawan serumah atau sebilik korang tu. Mana nak tahu beliau itu alien di sebabkan beberapa perkara ini.

1) Dia selalu merunung bintang sambil berkata... "Ohh, rindunya aku kat kampung halaman yang jauh di sana." sambil tangannya menunjuk ke langit.

2) Biasanya menatang ni kan ada "sense", jadik dia memang sangatlah tak selesa bila berdepan dengan kucing yang selalunya akan tenung di semacam saja.

3) TErsangat-sangat tak puas hati dengan filem pasal alien yang selalu di gambarkan sebagai makhluk berfigura pelik dan jahat.

4) Korang rasa macam ada benda yang korang ingat-ingat lupa. Kemungkinan mata korang dah di laser le tu.. ala macma dalam citer MIB tuh.

5) Dia kuat komplen... tak tahan panas, tak tahan sejuk, tak tahan lapar, tak tahan kenyang, tak tahan segala macma yang sangat janggal berlaku pada seorang manusia tulen serta asli.

6) Korang macma perasaan yang dia boleh mengawal cuara. Tengah hujan lebat dengan kilat sabung-menyabung tapi bile je dia cakap "berhenti" tak sampai sepuluh minit dah terang. Korang macam bermimpi aje yang sebelum tadi hujan macam nak giler.
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

No comments:

Post a Comment