Artikel Menarik

29 August 2012

Hanif Idrus Segmen Menerjah

"Hanif Idrus Segemen Menerjah" merupakan tajuk yang agak gempak buat masa kini di dalam blog ini. HEHE! Hanya gurauan semata-mata.

Sebentar tadi aku dikejutkan oleh seseorang yang menghantar komen untuk menyertai Segmen yang telah dibuat oleh beliau iaitu blog Hanif Idrus melalui entri / post yang dibuat oleh beliau di sini...

Sempena mempunyai masa kepalangan ini aku telah menyertai Hanif Idrus Segmen Menerjah dengan sukahati dan gembiranya. Terima kasih juga kepada beliau kerana memwujudkan segmen seperti ini.

Menurut beliau segmen ini dapat menambahkan rakan/follower dan mengukuhkan pemahaman kita tentang dunia blogging dan selain itu segmen ini jugak membantu untuk meningkatkan traffic blog anda.

Jadi tunggu apa lagi, mari sertainya sekali di samping anda berblogging dengan entri / post yang lain.

Disini aku ingin tagged kepada rakan-rakan blogger yang lain iaitu:
Cik Miemy
dan sesiapa sahaja rakan saya yang telah membaca post ini.

Apa-apa pun memang terbaik segmen ini...
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

62 comments:


  1. Thanks kerana Join Segmen saya.
    Saya amat menghargai sokongan anda kepada segmen ini.
    Jom pergi ke Senarai Peserta:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
    Setiap hari peserta semakin bertambah..
    JOM TAMBAH FOLLOWER.
    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sesame.. segmen bro memang hebat.. :P

      Delete
  2. salam kenal
    salam lebaran
    jgn lupa dtg blog saya pulak..

    http://www.aynoranur.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik.. nanti kalau ada kelapangan shakroil datang XD

      Delete
  3. as-salam,
    datang dari segmen yang sama, jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    selamat hari raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana melawat blog ini dan tuan blog ini akan kesana..

      Delete
    2. terima kasih sudi ke blog syieda. follow sini :) 887

      Delete
  4. Selamat menerjah...Salam Kemerdekaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam menerjah juga dan juga salam kemerdekaan XD

      Delete
  5. salam kemerdekaan... edisi menjajah dan terjah. hiksss

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sme

    http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  7. Updated Kedua
    Peserta sekarang berjumlah melebihi 50 orang
    Jom terjah mereka
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
    Jom tambah follower dan rakan
    Perhatian:
    Blogger yang saya belum follow akan di follow semasa review blog anda,
    Jom terjah mereka

    ReplyDelete
  8. hye....slm perkenalan.done follow u here :)
    hit me back k?
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal ….
    Follow blog kamu ! Salam Terjah dari http://badsocks.blogspot.com from segment Hanif Idrus Segmen Menerjah
    wak jemput untuk singgah ke blog wak :)

    http://badsocks.blogspot.com/2012/08/diterjah-dari-belakang.html

    ReplyDelete

  10. Singgah Blogwalking sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu..jom terjah blog saya!!!

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  11. singgah dr segmen hanif idrus...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikm.... Singgah n follow sini... jom singgah blog Miss pulak ya.... dari segment yg sama... ^^

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/08/segmen-kembangkan-followers-bersama.html

    ReplyDelete
  13. bls kunjungan dari segmen yg sama.. dah follow sini.. =)

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama, jom ke blog saya :)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  15. salam ziarah dan salam perkenalan dari Fahz.selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  16. dtg dari segmen yang sama..=))


    http://guliboolat.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  17. Updated ke 3
    Jumlah peserta kini 63 orang ..
    Sila lihat senarai peserta di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html

    ReplyDelete
  18. Blogwalking dan follow sebab join segmen Hanifidrus

    Gangnam Style Yang Kelakar

    ReplyDelete
  19. #875 followed !!

    terjah !!!!!
    dari segment yang sama.....

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  20. salam kenal, dtg dari segmen yang sama bw here, done follow u

    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. sudah follow.... dtg dr segmen sama... follow me back k http://syiqahshahar.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  22. Updated ke 4
    Jumlah peserta kini 76 blogger!!!
    Jom blogwalking lagi….
    Amacam ramai kawan tak?
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html

    ReplyDelete
  23. singgh dr segmen yg same n follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  24. bw kat sini...join segmen sama..jom singgah blog kathy..

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan drpd ezamiza dr segmen sama..

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    notakaki:backgroud bru pd blog ni sejuk ja ati memandang..

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan
    dari segmen yang sama
    done terjah dan follow sini
    jemput ke blog saya :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  27. Updated ke 5
    Jumlah peserta kini 88 orang ..thank yekkkk
    Sila lihat senarai peserta di:
    Hanif Idrus Senarai Peserta
    Jom serbu dan blogwalking!!

    ReplyDelete
  28. salam , hai , datang dari segmen sama . jom jOIN gA jom .
    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    ReplyDelete
  29. Salam...dtg dr segmen yg sama n dah follow u:)

    ReplyDelete
  30. Salam n hye~!!

    dtg dr segmen yg same..
    dh follow sni..
    salam knal ye.. ^_^

    ReplyDelete
  31. Hai.. datang terjah dari segmen yg sama dan follow sini juga
    sudi2lah terjah blog saya juga
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/08/segmen-8-hanif-idrus-segmen-menerjah.html
    Salam perkenalan

    ReplyDelete
  32. datang singgah dari segmen yang sama.. ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  33. http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    dari segmen sama.=)

    ReplyDelete
  34. singgah dan follow sini dari segmen yang sama.. jemput singgah balik yer...

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  35. Singgah sini balik aewant....dan folo dan komen-komen...

    http://www.hainomokje.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  36. Upadated ke 6
    Jumlah peserta kini 100 orang!!!!
    Jom blogwalking!!
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
    Aku rasa no 33 tu dah resign ler bro....nanti aku KO kan dia..heheheheh

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    ReplyDelete
  38. dari segmen sama. membalas kunjungan di hari malaysia

    ReplyDelete
  39. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    Salam Perkenalan :)
    Datang menerjah dari segmen yg sama :)

    jom kita blogwalking...

    ReplyDelete
  40. salam,
    saya datang dari segmen yg sama...jom singgah blog saya pulak...tq~

    ReplyDelete
  41. follow sini dari segmen sama.follow me back ok. http://iqmareffendy99.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  42. membalas kunjungan dr segmen yg sama.. ;D salam kenal...

    ReplyDelete
  43. Updated ke 7
    Jumlah peserta kini 110 orang ..thank yekkkk
    Sila lihat senarai peserta di:
    Hanif Idrus Senarai Peserta
    Jom serbu dan blogwalking!!

    ReplyDelete
  44. dah follow,follow balik ye?http://myzatuliqma.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  45. Salam ziarah dri segmen y sama =)

    ReplyDelete
  46. Terjah dan follow....follow me http://kate-na.blogspot.com//2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  47. Hai..salam terjah dri segmen yg sama..done follow here.. :).. Happy BW !! :D

    ReplyDelete
  48. salam perkenalan dan salam terjah! :-) dOne follow ur blOg. jemput jd follower sy yea. macehh :-)

    http://arissa87.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  49. singgah dari segmen yang sama..


    http://yayabunga.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  50. Follower ke-900 singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  51. Blogwalking n terjah dari segmen yang sama berbisa
    Terjah juga sini ==>> Premium Beautiful Kena Saman

    ReplyDelete
  52. dari segmen yang sama

    follow u nanti follow i yer

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  53. selamat tengah hari..husna singgah sini..maaf sebab lambat singgah..^^V

    terjah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete