1) Sewa premis mahal kerana dinaikkan pemilik.
2) Masakan tak sedap, tak pelbagai dan orang takdak choice nak makan apa.
3) Harga makanan terlalu mahal macam kat restoran eksklusif, baik pergi makan kat sana jer.
4) Ambik order lambat, masak pun lambat, hantar order pun salah.
5) Takda kebersihan... tempat cuci tangan takde sabun, sudu berkarat, cawan sumbing...
6) Dah pukul 12.00 tengah malam, esok pukul 6.00 pagi kitorang kena bangun untuk bukak kedai balik. Kitorang pun nak tido, dah pegi balik, balik... esok makan sembang lagi kat kedai makan ni.
Diatas inilah sebab dan punca utama kenapa kedai makan terpaksa ditutup, nak berniaga buat cara nak berniaga! Pelanggan first... jangan ingat nak untung tapi kedekut!
waa..notis yg sgt2 benar..
ReplyDeletehaha..
sokong point kamu..
;D
@echaRierie - yerp.. tq!
ReplyDelete