Artikel Menarik

26 October 2011

Cara Memujuk Pakwe Secara Psiko

Zaman dah melewati melennium ni, orang lelaki pun dah pandai tiru perangai orag perempuan. Almaklumlah tak nak kalah, ego nak kena jaga. Jadi dengan itu terpaksa si awek ini memujuk pakwenya yang merajuk itu. Oleh itu, disini terdapat beberapa cara untuk para awek memujuk si pakwe anda secara psiko. Lihat di bawah ini...

1) Ugut untuk mengapa-apakan kereta atau motornya yang pakwe korang sayangi separuh mati itu.

2) Kunci dan rantai pagar rumanya, bukak bila setuju untuk berbaik-baik balik untuk mengugutnya.

3) Order services hantar makanan segera setiap malam, suruh hantar ke rumahnya supaya dia yang perlu bayar dan bukannya korang.

4) Menangis kat depan rumanya tanda korang perli kepada pakwe korang tuh.

5) Hantar samseng untuk gertak-gertak pakwe korang itu supaya hilang merajuknya.

Bermacam-macam lagi cara nak pujuk pakwe korang secara psiko ini dan yang lain-lain itu korang fikirlah sendiri dan yang penting, jangan sampai lembik pakwe korang itu. Nanti tak pasal-pasal korang kena cari pakwe lain. HAHA!
Tinggalkan KOMEN dan LIKE FACEBOOK tanda SOKONGAN anda!

8 comments:

  1. aku yg psiko sllu
    pakwe aku sllu bengang
    haha

    ReplyDelete
  2. haha macam desperate je kalo buat gini. =D

    ReplyDelete
  3. kunjungan ptg menjejak follower...

    ReplyDelete
  4. wakakakaka..
    ni la cara memujuk paling sadis!

    ReplyDelete
  5. hahaha..mcm2..

    p/s: craft tu bese aje ^__^

    ReplyDelete
  6. hahahahaha..suke btoi..lgi2 part order mkannan...wawawawa pokai trus

    ReplyDelete